Löshår rea -57% Se mer

EasyTape® Extra Tejp Till Löshår 12st

I lager
SKU
21512

Produktbeskrivning:

Extra tejp till löshår är ett praktiskt tillbehör som används för att förnya eller byta ut den befintliga tejpningen på löshårsextensions. Denna specialtejp har en stark fästförmåga för att säkerställa att löshåret sitter på plats på ett säkert sätt.

Den extra tejpen är speciellt utformad för att användas tillsammans med löshårsextensions och är en pålitlig och hållbar lösning. Tejpen är lätt att applicera och ta bort, vilket gör den lämplig för både hemmabruk och professionellt bruk.

Denna extra tejp till löshår finns i olika storlekar och längder, vilket gör det enkelt att hitta rätt produkt för dina specifika behov. Med den här praktiska tejpen kan du förlänga livslängden på dina löshårsextensions och säkerställa att de sitter på plats snyggt och säkert.

Specialpris 92,56 kr Ordinarie pris 134,16 kr
Offers
  • save 4% buy 2 for 88,40 kr each
  • save 7% buy 4 for 86,32 kr each
  • PostNord
  • Klarna
  • PayPal
Produktbeskrivning: Extra tejp till löshår är ett praktiskt tillbehör som används för att förnya eller byta ut den befintliga tejpningen på löshårsextensions. Denna specialtejp har en stark fästförmåga för att säkerställa att löshåret sitter på plats på ett säkert sätt. Den extra tejpen är speciellt utformad för att användas tillsammans med löshårsextensions och är en pålitlig och hållbar lösning. Tejpen är lätt att applicera och ta bort, vilket gör den lämplig för både hemmabruk och professionellt bruk. Denna extra tejp till löshår finns i olika storlekar och längder, vilket gör det enkelt att hitta rätt produkt för dina specifika behov. Med den här praktiska tejpen kan du förlänga livslängden på dina löshårsextensions och säkerställa att de sitter på plats snyggt och säkert.
Ratings & Reviews

Share your thoughts with other customers

Namn: EasyTape® Extra Tejp Till Löshår 12st

Produktkod: 21512

EAN: Okänt

Vikt: 0.040000kg

Förpackningsstorlek: Okänt

Volum: Okänt

Färg: Okänt

Sökord: dreamhair,löshår,keratin

 

 

Ratings & Reviews

Klarna PayPal Paypal Matkahuolto Posti DHL Express GLS PostNord